Integratie met Google Analytics Campagnes

Je kunt gebruiken maken van de ‘Campagnes’ mogelijkheden van Google analytics. Daarmee kun je bijvoorbeeld bijhouden wie er via de mailingen op je website terecht komen. Hiervoor zijn een aantal instellingen relevant.

Allereerst moet Google Analytics actief zijn voor je Pronuntio account. Neemt contact op met WebHare bv als je hier gebruik van wilt maken.

De campagne-velden worden toegevoegd aan alle links in de mailing. Alleen bij websites waarvoor Google Analytics is ingesteld wordt de campagne-informatie ook echt gebruikt – bij websites waar dat niet het geval is worden de velden gewoon genegeerd. Uiteraard kun je dat voor je eigen website(s) zelf instellen.

Pronuntio ondersteunt de volgende velden van Google Analytics Campagnes:

NB: voor al deze velden geldt dat je uitsluitend letters en (liggende) streepjes kunt gebruiken, spaties en andere leestekens zijn niet toegestaan. Houd er ook rekening mee dat de velden ook voor de ontvangers van de mailing zichtbaar zijn.

Meer informatie over de Google Analytics Campagnes vind je in de supportpagina’s van Google op  https://support.google.com/analytics/answer/1033863

VorigeVolgende