Informatie analyseren

Linkcontrole

Selecteer de website (wereldbol icoontje) en klik in het menu naar "Sites" en "Linkcontrole". Het weergegeven scherm toont eventuele kapotte links, die eveneens te exporteren zijn om via Excel tekstueel te kunnen kopiƫren, opmerkingen hierbij te zetten, redenen te zien, indelingen te maken, etc.

Zoekopdrachten

Selecteer de website (wereldbol icoontje) en klik in het menu naar "Sites" en "Zoekopdrachten". Het weergegeven scherm toont termen waarin binnen ze website zoekfunctie is gezocht. Deze zijn met knop bovenin te exporteren.

Wijzigingen

Selecteer de website (wereldbol icoontje) en klik in het menu naar "Sites" en "Wijzigingen". Het weergegeven scherm toont alle wijzigingen die (van recent naar verleden) zijn verricht aan de website, met de gebruiker en tijd van aanpassen.

Rechten beheren

Indien je beschikt over het recht om andere gebruikers te mogen beheren in Gebruikersbeheer, kan via het menu onder "Bewerken" voor "Rechten beheren" worden gekozen. Wanneer je dit doet op een map of bestand waarover je je afvraagt wie hier zoal rechten op hebben, opent Gebruikersbeheer dit item en laat zien welke gebruikers hier (indirect in het grijs) bij mogen.

VorigeVolgende