Resultaten verwerken

Resultaten inzien

In WebPack zelf zijn de resultaten in te zien wanneer je het formulier aan het bewerken bent en klikt op "Resultaten" in deze menubalk:

Ofwel door een formulier te selecteren en via het hamburger menu "Resultaten" te kiezen:

Hierna krijg je alle resultaten te zien, van recent tot verleden:

Een regel selecteren en op "Eigenschappen" klikken, ofwel dubbelklikken op een regel, geeft de directe ingevulde antwoorden. Met "Verwijderen" kan een enkel resultaat worden verwijderd, bijvoorbeeld als je deze zelf hebt ingevuld als test, maar niet tussen de originele wilt hebben staan.

Resultaten exporteren

Resultaten zijn naast bovenstaande inzage ook vanuit dat scherm te exporteren. Hier kunnen zowel alle resultaten worden geƫxporteerd als een bepaalde periode worden gekozen, zowel als het bestandsformaat:

Resultaten per e-mail

Wanneer je een formulier aan het bewerken bent, zijn ook de "Eigenschappen" van de eindpagina zeer belangrijk. Op het tabblad "Resultaten versturen" wordt ieder ingevuld formulier verzonder naar ingevuld ontvangersadres:

Hetzelfde afzender- en ontvangeradres

Verscheidene bedrijven gebruiken een spamfilter die het niet toestaat om e-mail 'naar jezelf' te versturen. Mochten e-mails van WebPack niet aankomen, controleer dan even of dit misschien het geval is.

Vorige